Servering/meny

Servering

 

Kjerringa er opptatt av lokal mat, lokal drikke og gode opplevelser.
God mat og god stemning!
Kjerringa me’ Straumen er sertifisert HOST i regi European region of Gastronomy 2022. Vi vil derfor ha utvidet meny ved flere anledninger gjennom året.

Meny:

Søtsaker
Kjerringvafler med melk fra Åsvang gård og egg fra lokale høner. Vispet sammen og stekt med kjærlighet. Serveres med enten rømme og jordbærsyltetøy, Innherredsost eller Norvegia. 

Lun solbærpai med solbær fra egen hage, lynghonning fra Vang Vestre, vaniljekrem og is eller krem på toppen.

Dagens bakst- Kjerringa svinger seg på kjøkkenet og lager Kjerringas sjokoladekjeks! Kan tilbys helt gluten og laktosefritt. 

Dagens kake- Kjerringa disker opp med hjemmelagd eplekake og vaniljeis, med oppskrift hun har fått fra ei koselig nabokjerring. 

Lunsjretter
Spekemattallerken med spekepølser fra Inderøy slakteri, skinke, Gangstad salatost, pære, oliven, tomat, rømme, eggerøre fra lokale høner og hjemmebakte rundstykker.

Det varierer hva som er dagens varmlunsj, det er bare å spørre!

Vi kan tilby glutenfri alternativer.

Drikke
Kokkaffe kokt med omtanke og sansen for det gode i livet. Kaffen blir alltid servert i små, unike kaffekopper og kaffekunden får selv velge kopp fra glassdisken.
Her kan du kjøpe med deg både koppen og inventaret etter at du har drukket kaffen og slappet av i stolen❤

Kakao med krem.

Ulike typer te.

Drikke fra Inderøy Mosteri.

Mineralvann fra Den lille brusfabrikken.

Øl og vin, cider og Prosecco. 

Lokalt øl og eplecider fra Inderøy Gårdsbryggeri.